JULBORD PÅ GRANKOTTEN

 

Från 4 december till 24 december serverar vi Norrlands största julbord på helgerna
(Öppet 4, 5, 6, 11,12,13, 18, 19, 20, 23, 24 Dec)
Ta med hela familjen eller jobbet och upplev gemenskapen kring ett riktigt norrländskt julbord i en fantastisk miljö. 

Vårt julbord är en klassiker! 

Vi tar traditionerna och de klassiska smakerna på stort allvar, men vi bjuder även på en del spännande moderna inslag. Med över 200 olika rätter kan vi stolt säga att vi erbjuder Norrlands största julbord. I år utökar vi dessutom julbordet med extra många vegetariska alternativ.

Säkerheten först

Vi har vidtagit en rad åtgärder för att du som gäst ska känna dig säker när du besöker oss. Exempelvis har vi planerat om ankomsttiderna så att färre julbordsgäster anländer samtidigt. På större sittningar erbjuds en starttallrik vid bordet med godsaker till drycken. Bordsvärdar guidar alla gäster till bufféerna så att det inte blir trångt. För större grupper kan vi erbjuda egna tider och egna lokaler, grupper sitter max 8 st per bord bredvid varandra.
Vi arbetar enligt Safe to visit och följer givetvis folkhälsomyndigheten och visitas riktlinjer. Läs mer om hur vi jobbar med säkerheten här>>  

Julafton på Grankotten

Fira med oss på självaste julafton den 24 december! Förutom vårt fantastiska julbord så bjuder vi på stort firande för hela familjen. Tomten kommer, det blir julklappsutdelning och klockan 15.00 visar vi Kalle Anka. Mellan 11.30 och 15.00 kan du åka häst och släde. Du kan boka dagsittning från klockan 12.00 eller kvällssittning från klockan 17.00.
Obs vi har även öppet dan före dopparedan onsdag 23 december.

 

Boka via mail till boka@grankotten.se >>

Skriv följande uppgifter i mailet så återkommer vi till er för bekräftelse:

-Namn
-Telefonnummer
-Datum och tid ni vill komma
-Antal personer
-Antal barn och ålder

Priser och info >>

Catering & avhämtning
Julbuffe Catering >>>

Jultallrik Catering >>>

Julpåse 2020 >>>>