Fest & högtid i Sundsvall

Vill du hyra lokal för fest i Sundsvall? Vi har fina, vackra festlokaler i Sundsvall som du smidigt och enkelt kan hyra till din speciella dag! Vår ambition är att vara Sundsvalls vardagsrum. Och vardagsrummet blir lätt ett finrum när det behövs – vi hjälper dig att göra bröllopet, högtiden och festen till en succé.
Se lokalerna i 3D klicka här >>

Ring oss på 060-61 42 22 eller mejla boka@grankotten.se så pratar vi om hur vi kan göra er dag perfekt.

Fest

Vi vill vara en plats för livets alla stunder, från det stora till det lilla. Vi hjälper till med allt som behövs kring bröllop, dopfika, minnesstunder, avtackningar och mycket mer. Njut av en enklare fikabuffé med kaffe och kakor att samlas kring, eller slå på stort med någon av våra menyer eller buffér.

Bröllop

Här kan du boka en vacker bröllopslokal i Sundsvall! Norra stadsberget är Sundsvalls gröna oas, och här blir er stora dag till ett vackert minne. Vare sig ni vill gifta er i den medeltida Fornkyrkan intill eller bara hålla middag och fest i våra lokaler med utsikt över hela staden ordnar vi med det praktiska. Tänk er: ett glas bubbel på terrassen där ni ser ut över Sundsvalls tak och gator, vällagad mat i vacker miljö, kaffe framför brasan och dans hela natten.

Möhippa/svensexa

Samla vännerna på Norra stadsberget och peppa inför bröllopet med god mat och dryck plus spännande aktiviteter. Upplagt för skratt och gemenskap!

Boka vår matstudio med egen matsal
Kockkampen
: Roliga tävlingar i vacker miljö. Tävla med kompisarna och njut av goda tilltugg.

Matlagning med oss: Vi lagar mat tillsammans och avnjuter den med goda drycker i goda vänners lag. Perfekt tillfälle att lära sig något nytt och lära känna varandra lite bättre.

En stund vid röken: Aktiviteten för den som vill lära sig mer om grillning och hur man röker kött och fisk. Vi grillar och röker tillsammans i den unika miljön på Norra stadsberget, och sedan avnjuter ni en härlig måltid av det ni skapat med egna händer. Ett minne för livet!

Fartfylld aktivitet Escape Box ca 60 minuter eller kanske ett riktigt mordmysterium under middagen

Ladda ner vår FESTMENY »